arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

United Springs B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Bebouwde Omgeving
Lucht- en Ruimtevaart
Scheepsbouw
Logistiek
Agri-Food
Security
Chemie
Energie
High Tech (HTSM)
Olie & Gas

United Springs werkt sinds vele decennia succesvol in diverse markten en voor vele klanten die wereldwijd actief zijn. United Springs (behorend tot Sogefi Group S.p.A.) is een dynamisch, winstgevend en groeiend bedrijf dat met aantoonbaar succes opereert.

Onze aanpak richt zich op het vinden van de juiste veeroplossingen voor de steeds complexere veertoepassingen bij onze klanten. Veren die voldoen aan de gewenste functie, levensduur, montagegemak en kosten.

United Springs ontwikkelt zowel uiterst precieze veren in kleine aantallen alsook veren die in heel grote aantallen worden geproduceerd, met een hoge mate van nauwkeurigheid en tegen optimale kosten.

Sogefi Group is met meer dan 35 jaar ervaring, een toonaangevende wereldwijd actieve leverancier van originele onderdelen voor de automobielindustrie. Sogefi ontwerpt, ontwikkelt en produceert filtratie- en veersystemen, alsmede luchtbehandelings- en koelsystemen.

Met haar sterke focus op onderzoek en ontwikkeling, blijft Sogefi Group technologische ontwikkelingen doorvoeren in alle productsectoren om zodoende de prestaties te optimaliseren in termen van duurzaamheid, efficiƫntie, grootte, gewichtsreductie en het verlagen van de milieubelasting.

Adres

United Springs B.V.
Petroleumhavenstraat 14
7553GS Hengelo
Nederland

Postadres

Petroleumhavenstraat 14
7553GS Hengelo
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten