arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

WAGO Nederland B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Energie
Olie & Gas
Automotive
Logistiek
Scheepsbouw
Chemie
Water
Bebouwde Omgeving
High Tech (HTSM)

Al meer dan 50 jaar leveren we Innovative Connections.

WAGO is een vooraanstaand leverancier van installatieklemmen, rijgklemmen, stekerverbindingen, printklemmen, interfaces en veldbussystemen. Alle WAGO producten zijn voorzien van de CageClamp aansluittechniek.

Al bij haar oprichting in 1951 verwezenlijkte WAGO een idee: elektrische aders klemmen middels veerkracht in plaats van de traditionele schroefverbinding. Naast reductie van de bedradingtijd is bij het toepassen van WAGO-veerklemtechniek, in tegenstelling tot schroefaansluitingen, de kwaliteit van de verbinding door de voorgeprogrammeerde, aan de aderdiameter gerelateerde klemkracht vergaand onafhankelijk van de bediener. Dit heeft als resultaat trilling bestendige, onderhoudsvrije klemverbindingen.

WAGO is de baanbreker voor toekomstgerichte technologieën. Steeds opnieuw hebben we nieuwigheden ontwikkeld die op de wereldmarkt tot industriële standaard zijn uitgegroeid zoals onze revolutionaire CAGE CLAMP®-aansluittechniek, de WAGO-lasklemmen voor 2 tot 8 geleiders . die zich reeds miljarden keren heeft bewezen en het wereldwijd eerste veldbusonafhankelijke, modulaire I/O-systeem.

Onze visie is om overal ter wereld machines en installaties volkomen veilig en betrouwbaar te maken, onafhankelijk van de gebruiker. Om die reden investeren we voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe producten voor de elektrische verbindingstechniek en de automatisering. Tegelijkertijd bouwen we als onafhankelijk familiebedrijf op de markt ons netwerk verder uit zodat elke belangstellende, waar ook ter wereld, van de WAGO-innovaties kan profiteren..

Het WAGO-programma bestaat uit twee hoofdgroepen:

• Elektromechanische componenten zoals rijgklemmen, stekerverbindingen, printklemmen en klemmen voor toepassing in explosiegevaarlijke omgevingen.

• WAGO Electronic zoals het WAGO-I/O-SYSTEM, interfaces, voedingen, relaismodules en meetwaardeomvormers

Het gemeenschappelijke element van alle componenten is de inmiddels spreekwoordelijke contactzekerheid, die zich gedurende decennia onder de meest extreme en uiteenlopende toepassingen in de elektrotechniek en elektronica wereldwijd heeft bewezen.

Het hoofdkantoor van WAGO Kontakttechnik GmbH bevindt zich in Minden, Duitsland. Naast productiefaciliteiten zijn hier activiteiten als ontwikkeling, laboratorium, kwaliteitsdienst, marketing, support en verkoop ondergebracht. Mondiaal wordt geproduceerd in 9 productiecentra.

Naast de 30 wereldwijde verkoopkantoren, zorgen onafhankelijke vertegenwoordigingen in alle belangrijke geïndustrialiseerde landen voor direct contact in de nabijheid van de talloze relaties.

Adres

WAGO Nederland B.V.
Laan van de Ram 19
7324 BW APELDOORN
Nederland

Postadres

Postbus 2070
7301 DB APELDOORN
Nederland

Bezoek de website
Sluiten