arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

WAGO Nederland B.V.

FME lidbedrijf
Actief in
Energie
Olie & Gas
Logistiek
Scheepsbouw
Chemie
Water
Bebouwde Omgeving
High Tech (HTSM)

WAGO is een toonaangevend leverancier van elektrische verbindingen en automatiseringstechnologie en is volop in beweging in de snel veranderende wereld. De kracht van WAGO ligt in het verbinden in samenwerking met onze medewerkers, gebruikers, klanten en partners. Wij richten ons op duurzaamheid, op veilige en intelligente technologieën én de mensen achter onze ideeën. Onze visie is niet voor niets: “WAGO is the backbone of a sustainable and smart connected world”.

Naast leverancier van klemmen met de CageClamp aansluittechniek is WAGO al vele jaren een betrouwbare partner van de energiesector. Zowel in technisch als in technologisch opzicht is WAGO met automatiseringstechniek, Interface Electronics en verbindingstechniek in tal van sectoren vertegenwoordigd. Als sinds 1951 streven wij ernaar om de essentiële en betrouwbare partner te zijn, waar iedereen op kan vertrouwen. Daarom werken we elke dag aan het verbeteren van de relaties met onze partners door hun verbindingen veiliger, sterker en efficiënter te maken.

Dat is onze missie: "Empower connections"! Wij richten ons denken en handelen op wat we het beste kunnen: het creëren van de juiste verbindingen en zorgen voor hun betrouwbaarheid op lange termijn. Ook staan we voor duurzaam en verantwoord ondernemen, waar de nadruk ligt op langdurig beleid waarin een behoedzame omgang met hulpbronnen centraal staat voor een verbetering van de levenskwaliteit. Het resultaat is een stabiele en flexibele basis waarop innovaties en samenwerkingsverbanden naar voren komen en groeien.

Bij WAGO werken er wereldwijd al ruim 10.000 ambitieuze en innovatieve mensen samen om gezamenlijke successen te behalen. WAGO Nederland verzorgt de verkoop, marketing en het technisch support voor meer dan 28.000 artikelen.

Adres

WAGO Nederland B.V.
Laan van de Ram 19
7324BW Apeldoorn
Nederland

Postadres

Postbus 2070
7301 DB APELDOORN
Nederland

Bezoek de website

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten