BOOST

Industry

BOOST is de actieagenda voor Smart Industry in Oost-Nederland. BOOST maakt Oost-Nederland klaar voor Smart Industry. Het draagt bij aan de versterking van de internationale concurrentiepositie van (mkb-)bedrijven met als doel: behoud en uitbreiding van de maakindustrie in Oost-Nederland. FME is betrokken bij de governance en het verbinden van achterban met dit initiatief. Ook financiert FME samen met de provincies Gelderland en Overijssel een projectleider voor BOOST.

Doel project

In Smart Industry draait het om de revolutionaire integratie van ICT en geavanceerde technologieƫn in de industriƫle productieketen. Oost-Nederland kent veel kansen om met slimme fabrieken en slimme objecten in een slimme omgeving nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Met het project BOOST maken we Oost-Nederland klaar voor Smart Industry zodat de maakindustrie in deze regio nog beter kan floreren.

bekijk de website van boost

Voor wie relevant

Als jij bezig bent met Smart Industry, adoptie of assessment van technologie (sensoren, connectivity, smart products), informatie wil over nieuwe ontwikkelingen of inspirerende voorbeelden wil horen en zien, dan is project BOOST voor jou interessant.

Wie doen er al mee

AWL, Almi, Van Raam, Thales, IJsseltechnologie

Wat levert het op

Hulp bij Smart Industry en het vergroten van je verdienkracht.

Wil je meedoen?

Aanmelden kan bij de Business Development Manager van Regio Oost.