arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Lean Black Belt (5 modules van 2 achtereenvolgende dagen)

Zelfstandig procesverbeteringen oppakken en aansturen.

Deelnemers aan de Black Belt opleiding leren de strategische, tactische en praktische kant van Lean. Door de achtergronden te kennen, de samenhang te zien en de kracht van de verschillende methoden te ervaren, ontwikkelen deelnemers een sterke basis om in de eigen organisatie een effectieve en impactvolle rol te spelen. Hiermee ontstaat de slagkracht die nodig is voor het effectief vormgeven en uitvoeren van Lean- en Operational Excellence programma’s.

Tijdens deze training krijgt iedere deelnemer de opdracht om drie verbeterprojecten op te zetten en uit te voeren. Door theorie en praktijk te combineren, krijgen deelnemers direct feedback en leren ze om zelfstandig proces- en projectverbeteringen op te pakken en aan te sturen. De theorie wordt direct in eigen werkprocessen toegepast. Daardoor wordt de realisatie in de werkomgeving al snel bereikt.

Deze opleiding wordt voor groepen uit verschillende organisaties en branches verzorgd en bestaat uit vijf modules van ieder twee dagen. Ten opzichte van de Green Belt Opleiding Lean, kenmerkt de Black Belt Opleiding Lean zich niet alleen door meer diepgang, maar ook door het uitvoeriger behandelen van specifieke Lean-elementen en methoden en de aspecten van (lange termijn) Lean-organisatieontwikkeling.

Succesvolle afronding van deze opleiding leidt tot het internationale Liker Lean Academy Certificaat.

De opleiding vindt plaats bij Postillion Motel Amersfoort

  • Module 1: 09 en 10 maart 2023
  • Module 2: 06 en 07 april 2023
  • Module 3: 11 en 12 mei 2023
  • Module 4: 06 en 07 juli 2023
  • Module 5: 14 en 15 september 2023
Sluiten