arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Vervolg Vertrouwenspersoon

FME College
Exclusief voor leden

Ben jij vertrouwenspersoon in jouw organisatie en wil je leren hoe je nog beter met de diverse en soms complexe praktijksituaties kunt omgaan? Meld je dan aan voor deze vervolgtraining.

Inleiding

Tijdens de training besteden we veel tijd aan de praktische kant van jouw rol als vertrouwenspersoon. Waar loop je in de praktijk tegenaan? Op basis van praktijkcases bespreken we het proces: van een melding van ongewenst gedrag tot en met het indienen van een klacht.

Programma en werkwijze

De training heeft het karakter van een intervisie/supervisie, waarbij jij en de deelnemers werken aan de individuele vraagstellingen (cases), onder begeleiding van een deskundige op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting. Vertrouwelijk en deskundig behandelen van de casuïstiek staan voorop.

Daar waar de casuïstiek aanleiding geeft tot het aanvullen of opfrissen van de kennis, biedt de trainer dit aan. De vaardigheden worden verder ontwikkeld door te oefenen met praktijksituaties. De deelnemers ontvangen individueel advies met betrekking tot hun leervragen.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten