arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

FME AI for Industry Jaarevent – 7 december 2023

AI Jaarevent

Samenwerken aan AI-innovatie en impact, dat was het thema van het FME AI for Industry Jaarevent 2023 op 7 december bij Perron038 in Zwolle. Met veel enthousiasme zijn door de sprekers en de 125 deelnemers kennis en ervaringen gedeeld, als basis om samen verder aan de slag te gaan met de succesvolle toepassing van AI.

We kijken terug op een zeer geslaagd Jaarevent van het FME Platform AI for Industry. Met bijdragen aan het plenaire programma van Arend van der Sluis van de Tembo Group, Marielle Stoelinga van de University of Twente, Erwin Hoogland Gedeputeerde van de provincie Overijssel, Jeroen Broekhuijsen van TNO en Lars de Groot van DEMCON. Met veel break out sessies waar lidbedrijven en wetenschappers ervaringen en praktijkcases deelden. Met start- en scaleups die zichzelf en hun product presenteerden: Exante.ai, Flawless Workflow, Inspectigence, Researchable, Smart Factory, Spectro-AG en Tomorrow Energies. En met een netwerkborrel na afloop, waar de deelnemers terugblikten op de dag.

Hieronder vind je de presentaties van het plenaire programma en de break-out-sessies. In de presentaties vind je ook de contactgegevens van de sprekers. Via deze link vind je podcast van Marielle Stoelinga over datagedreven onderhoud, waar zij in haar keynote over sprak.

Artikelen binnen dit onderwerp

Filter op

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten