arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar
Geslaagd

FME College

Dienst

FME College biedt workshops en trainingen op het gebied van onder andere actuele HR-vraagstukken, (inter)nationale wet- en regelgeving en veiligheid voor FME-leden. Onze trainers hebben specialistische kennis en geven jou en de medewerkers tools om meer rendement uit leren, ontwikkelen en veranderen te halen. Want blijven leren en investeren in ontwikkeling zijn belangrijke pijlers in je organisatie. Zeker voor bedrijven in de technologische industrie – waar nieuwe ontwikkelingen razendsnel gaan – is het belangrijk om up-to-date te blijven.

HR Management

FME organiseert een breed scala aan trainingen en workshops over HR-onderwerpen waar jij als ondernemer mee te maken krijgt.

Juridisch

Als ondernemer wil je er zeker van zijn dat je veilig en vertrouwd onderneemt. Met onze juridische trainingen weet je waar je op moet letten.

Proces- en organisatieontwikkeling

Lopen bedrijfsprocessen niet zoals jij wil? Denk je dat je meer uit je organisatie kunt halen? Onze praktijkgerichte opleidingen helpen je daarbij.

Internationaal

Jouw ambities reiken ver, exporteren is je doel. FME kan jou helpen bij het realiseren van jouw internationale doelstellingen met een gericht opleidingsaanbod.

Arbo

Een van de belangrijkste onderwerpen is arbeidsveiligheid in bedrijven. We hebben een aantal specifieke opleidingen over dit thema: 

  • Preventiemedewerker 
  • Veiligheidsgedrag in de productie 
  • Omgaan met verzuim door stress 
  • Vinger aan de pols bij zieke werknemers 
  • Opfrisdag preventiemedewerker 

In ons agenda-overzicht vind je de opleiding naar keuze.

In-company

Wist je dat je ons aanbod ook in-company of via een maatwerktraining kunt volgen? We bespreken graag met jou welke aanpak bij jouw bedrijf past. 

Meer over FME College

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten