arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar
R en F groep

Fusies en overnames

Dienst

Bij een fusie- of overnametraject word je geconfronteerd met tal van vragen: Waar moet ik rekening mee houden bij de door mij gekozen fusievorm? Wat is de werkingssfeer van de organisatie na de fusie of overname? Met wie moet ik wanneer overleggen? Hoe kom ik tot een nieuwe organisatie? Kan ik de verschillende pakketten van arbeidsvoorwaarden harmoniseren? FME kan haar leden adviseren bij fusies en overnames.

FME helpt je om deze vragen te beantwoorden. Al tijdens de voorbereiding kunnen wij je ondersteunen met het opstellen van een businessplan, het in kaart brengen van de diverse scenario’s. Naast het omzeilen van juridische valkuilen ondersteunen wij je bij het creëren van draagvlak onder stakeholders en het ontwerp van een nieuwe slagvaardige organisatie. Onze focus hierbij is de continuïteit en groei van uw organisatie.

FME onderscheidt zich hierbij doordat wij op verschillende expertisegebieden kunnen adviseren over alle personele en juridische aspecten van het fusie- en overnameproces.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten