arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar
Manager

Masterclass Leiderschap in een veranderende technologische omgeving

Product

Wil jij weten hoe je met jouw team resultaten kunt blijven boeken in de huidige wereld van snelle technologische veranderingen en digitalisering? Leer in deze praktische masterclass hoe je inspeelt op deze uitdagingen en hoe je jouw team meeneemt in de ontwikkelingen zodat je wendbaar bent en blijft.

Programma

Een masterclass bestaat uit vier modules:

 1. Wat betekent nieuwe technologie voor mijn organisatie?
  Kern: het doel van deze module is om te inspireren, de relevantie van nieuwe technologie en innovatie laten zien en mensen via verschillende werkvormen bewust maken van dominante logica (tunnelvisie). Vervolgens leren de deelnemers meer over een groei-mindset: wat is het en wat kan het betekenen voor de organisatie?
 2. Hoe bevorder je leren in je team?
  Inhoud: tijdens deze module leren deelnemers hoe je komt tot een organisatie waar wordt geleerd en wat de verantwoordelijkheid van een middenmanager daarin is. Hoe zorg je ervoor dat een medewerker zich ontwikkelt en hoe ga je met hem/haar de dialoog hierover aan? Waar liggen talenten en hoe bepaal je wat nodig/gewenst is?
 3. Wat zijn de skills van de toekomst en hoe kan ik intervisie toepassen?
  Kern: in deze module wordt kennis opgedaan over skills van de toekomst en wordt de praktische vertaalslag gemaakt naar het team. Daarnaast leren de deelnemers hoe ze met intervisie in de dagelijkse praktijk hun eigen problemen bespreekbaar kunnen maken.
 4. Systemisch denken: welke dynamieken spelen er in organisaties?
  Inhoud: tijdens deze module staat de wijze waarop organisaties en teams werken en welke krachten er spelen centraal. Wat betekent dit voor gedrag en effectiviteit? De deelnemers leren dit met behulp van systemisch denken, een methode om mensen via een organisatiesimulatie te laten ervaren welke krachten er spelen en hoe deze met aanpassingen in gedrag te hanteren zijn.

Lees meer over de masterclass

Voor wie

Middenmanagers van bedrijven uit de cao Metalektro. Omdat we een zo divers mogelijke groep deelnemers willen, mag er per bedrijf 1 persoon per masterclass deelnemen. Zijn er vanuit jouw bedrijf meerdere geïnteresseerden, neem dan contact met ons op.

Ga naar de agenda
Logo's leiderschapsontwikkeling

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten