arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Abonneer je op de HSE&T Updates

Product

Als lid van FME kan je je aanmelden voor de FME HSE&T Updates die elk kwartaal worden verstuurd. Deze Health, Safety, Environment, Energie & Technology Update is gericht op het weergeven van de veranderingen in wet- en regelgeving op nationaal en Europees niveau en bevat ook wetswijzigingen op gebied van Arbo.

Het gaat om wetgeving op gebied van:

  • Milieu
  • Energie
  • Arbo
  • Technologie 

Bekijk het overzicht van de wetten en regels met betrekking tot arbo, milieu, energie en techniek die relevant zijn voor bedrijven in de technologische industrie.

Ga naar de overzichtspagina

Vragen?

Heb je vragen over deze nieuwe of veranderde wetgeving? Neem dan contact op met ons FME Serviceteam. Als de vraag te complex is om snel (normaliter binnen een uur) af te handelen dan zal FME aangeven dat hiervoor een adviestraject nodig is, waarvoor kosten in rekening moeten worden gebracht. We geven dat vooraf en tijdig aan. FME werkt bij de beantwoording van vragen ook samen met LBP Sight. Het is daarom mogelijk dat je door een medewerker van dat bureau wordt gebeld als antwoord op jouw vraag. 

Kwartaal Updates

Als lid van FME kun je je aanmelden voor FME HSE&T Update die elk kwartaal wordt verstuurd. De Health, Safety, Environment, Energie & Technology Update is gericht op het weergeven van de veranderingen in wet- en regelgeving op nationaal- en Europees niveau. FME werkt voor deze service nauw samen met bureau LBP Sight uit Nieuwegein. 

Het bestand bestaat uit een overzicht van de wetten en regels die in dat kwartaal zijn veranderd. Het gaat dan meestal om een bestand van enkele tientallen pagina‚Äôs. Je kan zelf bepalen wat relevant is voor je eigen bedrijf. 
Het delen van deze informatie met derden (niet-FME-leden) is niet toegestaan.

MELD JE AAN FME HSE&T UPDATES

Dynamisch overzicht

De updates zijn statische overzichten. Wil je een dynamisch overzicht van veranderingen en een koppeling maken met je eigen administratie en eventueel meldingen en acties van medewerkers toebedelen? Vraag dan toegang aan tot het 'Midas-systeem' van LBP Sight. 

Als FME-lid krijg je 25% korting tot deze online toepassing.

Meer over HSE&T Update

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten