arrow btn arrow right arrow left chevron mouse pulser checkmark date calendar

Colubris Cleantech is duurzame wereldspeler uit de Achterhoek

22 maart 2018
Colubris

Let’s close the loop together! Dat is de nieuwe slogan én de oproep aan iedereen die te maken heeft met afvalwater, afvalstromen en duurzame energie. Het Achterhoekse bedrijf Colubris Environment presenteerde recent haar nieuwe belofte én de vernieuwde naam: Colubris Cleantech. De kennis, de tientallen jaren ervaring en nieuw ontwikkelde processen voor een circulaire economie bleken voldoende reden voor een nieuwe profilering in de wereldmarkt. Colubris Cleantech is het moedermerk van de 5 bekende merken Redox Water Technology, Redox Waste Technology, K-pack Water Technology, Ingenieursbureau Schneider en UCY Waste-Water to Energy.

Circulair denken met drie oplossingsgebieden

De naamsverandering Van Colubris Environment naar Colubris Cleantech markeert de focus die de organisatie legt op het inzetten van slimme, duurzame technieken die bijdragen aan een schoner milieu én kostenbesparing. Dit presenteert Colubris onder 3 heldere oplossingsgebieden: Water solutions, Recycling solutions en Bioresource solutions.

Familiebedrijf

In het Winterswijkse familiebedrijf waar twee generaties werkzaam zijn, komt bijna 35 jaar ervaring samen. In 1984 opgericht als machinefabriek door de huidige CEO, de heer Gertie van den Hurk, is Colubris Cleantech nu een mondiale speler die al circa 2.000 projecten heeft gerealiseerd in meer dan 70 landen. Deze projecten omvatten complete industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties inclusief waterhergebruik en valorisatie van reststromen, afvalscheidingsinstallaties en bioresource projecten. Deze elkaar aanvullende expertise binnen een organisatie zijn uniek in de branche. Alle technologie en oplossingen worden in-house ontwikkeld en geproduceerd.

Colubris
Sluiten