arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Eerste paal in de grond voor nieuwe vestiging IJssel

Ledennieuws
18 april 2018
IJssel

Op 16 april 2018 is de eerste paal geslagen voor het nieuwe pand van IJssel in Heerenveen. IJssel is een innovatieve dienstverlener op het gebied van onderhoud- en productoptimalisatie. De vestigingen in Joure en Drachten gaan verhuizen naar de nieuwbouw in Heerenveen. Vandaar uit gaat IJssel haar bestaande klanten in de regio lokaal ondersteunen bij het verbeteren en innoveren in hun onderhoudsmethodiek en productieprocessen. Bernard Arends, regiomanager Noord-Nederland: "Lokale aanwezigheid is een must om het relatienetwerk te vergroten en nieuwe strategische samenwerkingsverbanden te realiseren."

Expertise IJssel in Heerenveen

IJssel is koploper op het gebied van Lean-implementaties in de maakindustrie (high-tech machinebouw, automotive, food en procesindustrie) en heeft ten behoeve van de 4e industriële revolutie een unieke Smart Industry-agenda ontwikkelt om productiebedrijven bij te staan in hun Industry 4.0 transitie. Robotica, Drones, Internet of Things, Big Data, 3D Printing, Dashboards en Apps zijn de nieuwe kernvaardigheden waarmee wij met IJssel onze klanten van dienst kunnen zijn. 

Totaalpakket IJssel

IJssel Groep bestaat uit IJssel Technologie, IJssel Predictive Maintenance en IES (Asset Management). Met IJssel Predictive Maintenance bieden we onze klanten conditioned based- en predictive maintenance. René Krijnsen, directeur IJssel Perspectief: "IJssel Perspectief levert technische professionals met relevante kennis en vaardigheden op mbo-, hbo- en wo-niveau. Ze onderhoudt een landelijk netwerk van partners en technische professionals. Ons ervaren team kent de markt en staat garant voor persoonlijke begeleiding, zowel van de werkgever als van de technici."

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten