arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

FME feliciteert branchevereniging VLR met zilveren jubileum

10 september 2020
VLR 25 jaar

VLR, de Nederlandse Vereniging voor Lift- en Roltraptechniek, werd op 1 augustus 1995 opgericht en is sinds die tijd aangesloten bij FME. Dit jaar viert de branchevereniging haar zilveren jubileum! De VLR-leden kregen ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan al een jubileumpakket toegezonden als aftrap van het feestelijke jaar. Vanuit FME werd de vereniging vandaag in het zonnetje gezet. FME-directeur Arjel Woudstra overhandigde een mooie bos bloemen aan VLR-voorzitter Harold Bussing van lidbedrijf KONE.

VLR-jubileumjaar

In het jubileumjaar gaat VLR met haar leden en samenwerkende partners in op interessante thema’s die binnen de branche spelen, zoals digitalisering, duurzaamheid en veiligheid. Daarnaast wisselen de deelnemers kennis en ervaringen uit en staan ze met elkaar op gepaste wijze stil bij dit bijzondere jaar. De thema’s die worden uitgelicht, zullen in aparte kennissessies later in 2021 worden uitgediept.

Over VLR

VLR is de Nederlandse vereniging voor liften en roltrappen. VLR behartigt de belangen van de gehele bedrijfstak en aangesloten leden op het gebied van de vervaardiging, installatie, modernisering, reparatie en het onderhoud van, de handel in en advisering over liften, roltrappen en rolpaden. VLR kijkt vooruit en ziet dat de rol van lift- en roltrapvervoer in gebouwen is veranderd en nog steeds in verandering is.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten