arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

IJssel Technologie opent vestiging Eindhoven

Ledennieuws
22 september 2016
IJssel Technologie

Vanaf 15 september is IJssel Technologie, innovatieve dienstverlener op het gebied van onderhoud- en productieoptimalisatie, ook gevestigd in Eindhoven. Vanuit het kantoor aan de Esp 234 gaat IJssel Technologie haar bestaande klanten in de regio lokaal ondersteunen bij het verbeteren en innoveren in hun onderhoudsmethodiek en productieprocessen. Dick Klarenbeek, regiomanager Zuid-Nederland: "Lokale aanwezigheid is een must om het relatienetwerk te vergroten en nieuwe strategische samenwerkingsverbanden te realiseren."

Expertise IJssel Technologie Eindhoven

IJssel Technologie is koploper op het gebied van Smart Industry-implementaties in de maakindustrie (high-tech machinebouw, automotive, food en procesindustrie) en heeft ten behoeve van de 4e industriële revolutie een unieke Smart Industry-agenda ontwikkeld om productiebedrijven bij te staan in hun Industry 4.0 transitie. Robotica, Drones, Internet of Things, Big Data, 3D Printing, Dashboards en Apps zijn de nieuwe kernvaardigheden waarmee wij met IJssel Technologie onze klanten van dienst zijn.

Totaalpakket IJssel Groep

De IJssel Groep bestaat uit IJssel Technologie, IJssel Perspectief, IJssel Predictive Maintenance en IES Asset Management. Met IJssel Predictive Maintenance bieden we onze klanten conditioned based- en predictive maintenance. IJssel Perspectief levert technische professionals met relevante kennis en vaardigheden op mbo-, hbo- en wo-niveau. Ze onderhoudt een landelijk netwerk van partners en technische professionals. René Krijnsen, directeur IJssel Perspectief: "Ons ervaren team kent de markt en staat garant voor persoonlijke begeleiding, zowel van de werkgever als van de technici." Ook IJssel Perspectief vestigt zich in Eindhoven om bedrijven in de regio te voorzien van flexibel, technisch personeel.

Over de IJssel Groep

Met circa 450 medewerkers in acht vestigingen optimaliseert de IJssel Groep productieprocessen. Dat doen we door met onze kennis van theorie en praktijk, mensen en machines op de meest effectieve manier te laten samenwerken. We werken vanuit een grote verbondenheid met de Nederlandse maakindustrie, die in onze ogen onmisbaar is voor de Nederlandse economie. Met hoofd, handen en hart maken we onze belofte waar: blijvend de concurrentiekracht van productiebedrijven vergroten. IJssel Technologie werd twee keer genomineerd voor de FD Gazelle Award en is bekroond tot Best Managed Company 2015, een predicaat voor de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten