arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

IJssel Technologie specialiseert zich in predictive maintenance door overname Oliveira

Ledennieuws
2 juni 2016

Een essentiële voorwaarde voor het verbeteren van productieprocessen is voorspelbaar onderhoud. IJssel Technologie heeft hierin een belangrijke stap gezet door de overname van Oliveira pro-active maintenance in Druten. Specialist op het gebied van pro-actief, smeertechnisch en toestandsafhankelijk onderhoud. Per 30 mei is Oliveira onderdeel van de IJssel Groep. Daarmee voegt IJssel Technologie belangrijke kennis op het gebied van predictive maintenance toe en maakt zo de doorstart van een mooi bedrijf met ruim 60 medewerkers mogelijk.

Oliveira houdt zich bezig met proactief onderhoud aan technische installaties. Uitgangspunt is de ‘downtime’ te verlagen en zo grote besparingen voor klanten te realiseren. De activiteiten zijn in twee hoofdgroepen op te delen, namelijk smeertechnisch onderhoud en condition based maintenance. Bedrijfstakken die Oliveira hiermee bedient zijn industrie, energie, maritiem en water.

Uitbreiding diensten IJssel Technologie

IJssel Technologie is specialist in productieverbetering. Wij versterken de concurrentiepositie van bedrijven in de Nederlandse maak-, food- en procesindustrie door het efficiënt inrichten van productieomgevingen. Met de aankoop van Oliveira kunnen we onze klanten nu ook conditioned based- en predictive maintenance bieden. De dienstverlening naar de klanten van Oliveira is gegarandeerd.

IJssel Technologie ziet de aankoop als een strategische aanvulling op de dienstverlening van haar organisatie. Met de kennis van Oliveira kunnen we een grote stap zetten op het gebied van predictive maintenance. Samen met de conceptuele en bedrijfskundige kennis van IJssel Technologie kunnen we onze klanten nog beter helpen hun concurrentiepositie te versterken.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten