arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Personen- en goederenstromen in goede en veilige banen

25 oktober 2019
ASSA

De distributie- en logistieksector is aan verandering onderhevig. Hoe ga je om met de digitalisering van je productie- en logistieke processen? Of je nu gebruikmaakt van big data, virtual reality of robots, één ding is duidelijk: ook in de toekomst staat de veiligheid van mensen en goederen voorop.

Wij zijn er FOR YOU

Als totaalleverancier van toegangsoplossingen weten we hoe belangrijk het is om personen- en goederenstromen in goede en veilige banen te leiden, of het nu gaat om een distributiecentrum, magazijn of productieomgeving. We gaan graag met je in gesprek over het thema veiligheid van personen en goederen en je specifieke uitdagingen op het gebied van toegangsoplossingen. Bijvoorbeeld over:

  1. Onderhoud en Augmented Reality | Een storing aan je toegangsoplossing? Om veiligheid te garanderen, is het belangrijk deze zo snel mogelijk op te lossen. Ontdek de mogelijkheden van Augmented Reality voor service op afstand. We laten je zien hoe monteurs via video meekijken met een storing aan een deur. Zo kan in negen van de tien gevallen een storing snel en op afstand worden opgelost.
  2. Online platform voor realtime inzichten | Onderhoud en modernisering van je toegangsoplossingen spelen een belangrijke rol bij het handhaven van veiligheid. Daarom bieden wij ASSA ABLOY e-maintenance™. Dit online platform biedt je dag en nacht toegang tot alle informatie over je toegangsoplossingen. Zo heb je snel en eenvoudig inzicht in serviceafspraken, onderhoudskosten, moderniseringen, meldingen van storingen en de status van je deuren.  

ASSA ABLOY Entrance Systems gelooft in het belang van veilige, beveiligde en betrouwbare toegangsoplossingen. Daarom blijven we continu verbeteren, verduurzamen en innoveren. Dat doen we allemaal FOR YOU. 

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten