arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Samenwerking zorgt voor geavanceerde toegangsoplossingen met kunstmatige intelligentie

22 juni 2020

Royal Boon Edam International B.V., wereldmarktleider in architectonische draaideuren en beveiligingsentrees, heeft zijn nieuwe partnerschap aangekondigd met AnyVision, toonaangevend wereldspeler van computer vision software met kunstmatige intelligentie ten behoeve van gezichtsherkenning.

Integratie AnyVision technologie in producten Boon Edam

De samenwerking betekent dat de Abraxas-technology van AnyVision wordt geïntegreerd in de beveiligingsdeuren en doorloopsluizen van Boon Edam, waardoor de veiligheid en beveiliging geavanceerder worden en een soepele toegangservaring wordt vergroot.

“Bij Boon Edam weten we dat een eerste indruk als je een gebouw betreedt allesbepalend is en dat de beleving van de klant en medewerker bij de entree begint,” aldus Jonas Oijevaar, Business Development Manager bij Royal Boon Edam International. “Samen met AnyVision zorgen we ervoor dat die beleving niet alleen veilig, vertrouwd en hypermodern is, maar dat het de klant bovendien geen enkele moeite kost.”

"Door onze kennis te bundelen, zijn we in staat om een snellere en soepele toegang tot gebouwen wereldwijd te bieden met de nieuwste technieken."

Meerdere pilotprojecten

Boon Edam en Anyvision hebben momenteel meerdere pilotprojecten lopen en streven ernaar om hun gezamenlijke oplossing wereldwijd te presenteren. Deze projecten tonen stuk voor stuk de unieke voordelen aan van de combinatie van deze twee technologieën.

“De missie van AnyVision is om kunstmatige intelligentie wereldwijd toegankelijk te maken. Zo ontstaat een netwerk van smart devices en worden veiligheid en beveiliging in de wereld rondom ons voortaan tegen nieuwe standaarden afgemeten”, verklaart Chief Revenue Officer Ray Brancato van AnyVision. “Deze samenwerking met Boon Edam brengt ons een stap dichter bij deze realiteit. Door onze kennis te bundelen, zijn we in staat om een snellere en soepele toegang tot gebouwen wereldwijd te bieden met de nieuwste technieken.”

Over Boon Edam

Boon Edam is toonaangevend als het gaat om de levering van architectonische draaideuren, beveiligingsdeuren en doorloopsluizen van de hoogste kwaliteit aan klanten over de hele wereld. Boon Edam: "Als een Nederlands familiebedrijf van de derde generatie zijn we trots op onze kennis over en toewijding aan deze gespecialiseerde markt. Vanaf het moment dat je met ons praat over de visie op je entree, het hele besluitvormingsproces tot en met de aanschaf en service ben je bij ons in veilige handen. Wij beloven alles in het werk te stellen om je een welkom en veilig gevoel te geven en wij streven ernaar om je te helpen bij het maken van een beslissing die van toegevoegde waarde is voor jou en je bedrijf."

Over AnyVision

AnyVision is wereldwijd de toonaangevende ontwikkelaar van computer vision software met kunstmatige intelligentie ten behoeve van gezichtsherkenning. De geavanceerde oplossingen voor gezichtsherkenning functioneren op alle typen sensoren, bij elke resolutie en zijn getest op realtime- en praktijkscenario's. AnyVision combineert meer dan twintig jaar aan praktijkervaring op het gebied van beveiliging met wetenschappelijk onderzoek van gedegen specialisten op het gebied van kunstmatige intelligentie, diepgaand leren en computerweergave voor een veiligere en betere toekomst.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten