arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

VDL levert vrachtwagens aan IVECO Defence Vehicles

Ledennieuws
10 juni 2017

VDL Defence Technologies, een samenwerkingsverband tussen verschillende VDL-bedrijven, heeft in mei 33 vrachtwagens uitgeleverd aan opdrachtgever IVECO Defence Vehicles.

De werkzaamheden hebben plaatsgevonden bij VDL Bus Chassis in Eindhoven. VDL Bus Chassis is ingericht voor de ontwikkeling en assemblage van complete chassis en chassis modules van industriële voertuigen op klantspecificatie. Een korte doorlooptijd (3 weken) was cruciaal voor het verkrijgen van deze opdracht. De voertuigen zijn aangepast en omgebouwd naar de specifieke eisen van Defensie, in zes verschillende varianten met onder andere laadbakken, laadkranen, laadkleppen en integratie van personeelsvervoersystemen.

De vrachtwagens zijn bestemd voor het Korps Mariniers op de Nederlandse Antillen en worden ingezet als logistieke voertuigen geschikt voor elk type terrein en het leveren van humanitaire bijstand. De voertuigen zullen voor het komende orkaanseizoen op de Antillen beschikbaar zijn. De officiële overhandiging van de vrachtwagens aan Defensie zal plaatsvinden op maandag 3 juli op Curaçao.

Vrachtwagens

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten