FME-leden vinden

2.200 leden en 60 branches

FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De 2.200 aangesloten bedrijven zijn met 220.000 medewerkers actief in productie, handel, automatisering en onderhoud in de sectoren metaal, elektronica, elektrotechniek en kunststof. De gezamenlijke omzet van de FME-leden bedraagt € 75 miljard, hun toegevoegde waarde is ruim € 21 miljard en zij exporteren voor € 39 miljard. Daarmee realiseren de FME-leden een zesde van wat Nederland in totaal met export verdient. Bij FME zijn 60 brancheverenigingen aangesloten.  

In het nieuws

Thales genomineerd als favoriete technisch werkgever 2017

Thales is genomineerd als Favoriete Werkgever 2017 in de categorie Techniek. De wedstrijd wordt elk jaar georganiseerd door Intermediair en komt tot stand middels een enquête onder werkend Nederland.

Bekijk de case

VDL levert AGV (automatisch geleid voertuig) af

Onlangs heeft VDL haar AGV (automatisch geleid voertuig) aan het Duitse chemieconcern BASF in Ludwigshafen geleverd. De AGV vervoert containers in diverse haven- en containerterminals. Dit nieuwe 16-assige voertuig met e...

Bekijk de case

Eerste samenwerkende co-robots

ABB laat op donderdagochtend 8 juni voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis drie co-robots met elkaar samenwerken. Doekle Terpstra (voorzitter Uneto-VNI) zal samen met de Edese burgemeester Cees van der Knaap drie ...

Bekijk de case

Pagina's

De voordelen van het FME-lidmaatschap

Het FME-lidmaatschap biedt veel voordelen voor de dagelijkse bedrijfsvoering en de groei van jouw onderneming. De basis daarvoor wordt gevormd door het krachtige netwerk van 2.200 lidbedrijven in de technologische industrie.

Lees meer