FME-leden vinden

2.200 leden en 60 branches

FME is de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Onze 2.200 leden zijn technostarters, handelsbedrijven, middelgrote en kleine industrie (mki) en grote industrie/multinationals die actief zijn in de sectoren metaal, elektronica, elektrotechniek en kunststof. Er werken bij onze leden 220.000 medewerkers. De gezamenlijke omzet van de FME-leden bedraagt 82 miljard en zij exporteren voor 47 miljard. Daarmee realiseren de FME-leden een zesde van wat Nederland in totaal met export verdient. Bij FME zijn ook 60 brancheverenigingen aangesloten.

In het nieuws

Robin Radar Systems B.V.

Eerste 3D-vogelradar met steun Innovatiekrediet

Robin Radar Systems ontwikkelt radars om kleine doelen, zoals vogels en drones, te volgen. Op 14 september 2017 presenteerde Robin Radar Systems de eerste 3D-vogelradar. Deze verhoogt de veiligheid voor vogels op windpar...

Bekijk de case

Tata Steel Nederland Services B.V.

Recordaantal nieuwe leerlingen op bedrijfsschool Tata Steel

In september 2017 begonnen op de bedrijfsschool van Tata Steel, de Academy, maar liefst 86 nieuwe leerlingen met hun opleidingen Werktuigbouwkunde, Procestechniek en Elektrotechniek. Dat is een nieuw record. Voor Werktui...

Bekijk de case

Hollandia Infra B.V.

Hollandia Infra en Altrex realiseren torenhoog project

In 2016 sloegen staalconstructiebedrijf Hollandia Infra en klimspecialist Altrex de handen ineen. Samen realiseerden de FME-lidbedrijven dé uitkijktoren voor Britse badplaats Brighton, genaamd: de Brighton i360.

Bekijk de case

Pagina's

De voordelen van het FME-lidmaatschap

Het FME-lidmaatschap biedt veel voordelen voor de dagelijkse bedrijfsvoering en de groei van jouw onderneming. De basis daarvoor wordt gevormd door het krachtige netwerk van 2.200 lidbedrijven in de technologische industrie.

Lees meer