arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Future FME Netwerkevent bij Fokker Services Schiphol: Hoe stimuleer je innovatie?

Bijeenkomst
Exclusief voor leden
Future FME Network

Hoe breng je het innovatieve en creatieve proces op gang en hoe stimuleer je de innovatieprocessen en bijbehorende mindset? Daar gaat het Future FME Netwerk (<40 jaar) op 24 juni mee aan de slag bij Fokker Services op Schiphol.

Binnen Fokker Services Group zijn verschillende afdelingen bezig met innovatie. Het Product Development-team heeft als doel het initiëren, ontwikkelen en verkopen van nieuwe engineeringproducten en -diensten. Ze ontwikkelen continu nieuwe ideeën en producten om een stabiel portfolio te waarborgen. Een vraag die onder andere binnen deze afdeling speelt is: hoe breng je het innovatieve en creatieve proces op gang en hoe stimuleer je de innovatieprocessen en bijbehorende mindset?

Het onderwerp van deze Future FME-sessie is dan ook “Hoe stimuleer je innovatie in bedrijven?” Annemarie Mulder leidt het thema in met een framework en voorbeelden. Aansluitend is er ruimte om onderling te delen hoe deelnemers innovatie aanjagen en borgen in de organisatie, en wat daarbij de lastigheden zijn en de succesfactoren.

Ook is een exclusieve rondleiding op Schiphol bij Fokker Services onderdeel van deze Future FME-sessie! En uiteraard sluiten we zoals altijd af met een borrel om met elkaar van gedachten te wisselen en te netwerken.

Programma

14:45-15:00 uur | Ontvangst
15.00-15.15 uur | Welkom en korte kennismaking 
15.15-16.00 uur | Rondleiding Schiphol Fokker Services
16.00-16.15 uur | inleiding onderwerp “Hoe stimuleer je innovatie?”
16.15-17.00 uur | Inventariseren mogelijke oplossingen bij andere FME bedrijven 
17.00-18.00 uur | Netwerkborrel

Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
CRM Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten