arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

NL-Paviljoen tijdens Hydrogen Technology Expo Europe

Hydrogen

Op 23 en 24 oktober organiseren het Elektrolyser Makers Platform, FME, NBSO Hamburg en de RVO een Nederland-paviljoen op de Hydrogen Technology Expo Europe in Hamburg. De organisatoren doen dit samen met minimaal 10 Nederlandse bedrijven die actief zijn in de waterstofketen.

Aanmelden

De Hydrogen Technology Expo Europe is een toonaangevende conferentie en beurs gewijd aan geavanceerde technologieën voor de waterstof- en brandstofcelindustrie. Het evenement brengt de gehele waterstofwaardeketen samen om zich te concentreren op het ontwikkelen van oplossingen en innovaties voor koolstofarme waterstofproductie, efficiënte opslag en distributie, evenals toepassingen in een verscheidenheid aan stationaire en mobiele toepassingen.

Leads

Als bedrijf biedt dit je een unieke kans om een podium te krijgen om je organisatie te presenteren aan de complete waterstofwaardeketen. Stakeholders van over de hele wereld strijken neer om nieuwe contacten op te doen, nieuwe leads te genereren, waterstoftrends en -ontwikkelingen te ontdekken en kennis met elkaar uit te wisselen.

Waarom deelnemen?

De voordelen van het Nederland-paviljoen op Hydrogen Technology Europe 2024:

  • Het paviljoen heeft een open, representatieve uitstraling met herkenbare sterke NL-branding.
  • De organisatie neemt de complete voorbereiding voor je uit handen wat betreft de standbouw.
  • Deelnemers kunnen zich professioneel presenteren en maken gebruik van de collectieve ruimte, waar ook gasten kunnen worden ontvangen.
  • Voor (internationale) delegaties zijn er programma's.
  • Daarnaast profiteren deelnemers van gezamenlijke promotionele activiteiten die de traffic naar het paviljoen vergroten.

Kiezen

Op het NL-Paviljoen vertegenwoordigen minimaal 10 Nederlandse mkb-bedrijven de Nederlandse waterstofsector op het gebied van waterstoftechnologie. De inschrijving vindt plaats middels een open inschrijving. Op basis van de ontvangen registraties kiezen EMP-NL, FME, RVO en de NBSO Hamburg de bedrijven uit die onderdeel worden van het NL-paviljoen. In ruil voor deelname vragen wij een bijdrage van de deelnemende bedrijven.

Missievoucher

Mogelijk komt je organisatie ook in aanmerking voor een SIB-missievoucher voor deelname aan de Hydrogen Technology Expo in Hamburg. De missievoucher is een online voucher waarmee je een deel van de beursinzending betaalt. De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De voucher wordt verstrekt door RVO.nl en als je activiteit aan de voorwaarden voldoet, kan de subsidie oplopen tot maximaal 80%

Ben je geïnteresseerd in een plek op het NL-Paviljoen? Meld je dan aan.

Let op:  EMP-NL, FME, RVO en NBSO Hamburg zullen de aanmeldingen beoordelen en een selectie van tien bedrijven maken.

Logo's partner hydrogen technology 2024
Voor welke datum wil je je aanmelden?
Postadres
Vragen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten