arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar
Dashboard

Digital Maturity Assessment

Dienst

Het Digital Maturity Assessment geeft inzicht in waar jij als FME-lidbedrijf staat op het gebied van Smart Industry en geeft aan waar kansen liggen op het gebied van digitalisering. Het assessment wordt samen met een aantal collega’s van jouw bedrijf doorlopen. Samen onderzoeken we in welke fase van digitale ontwikkeling je bedrijf zich bevindt. De verwachte tijdsinvestering is 2x2 uur en kan een mooie trigger zijn om jullie koers en keuzes verder aan te scherpen. Waar liggen mogelijkheden om met digitale ontwikkeling verdere groei te realiseren? En wat is er nodig om die ontwikkeling op gang te krijgen of te versnellen? Met een advies op maat en concrete tools kunnen we jou verder helpen.

Als lidbedrijf in de provincies Noord-Holland, Utrecht of Flevoland kun je kosteloos gebruikmaken van dit assessment, omdat het onderdeel uitmaakt van de Digital Hub Noordwest. 

Digital Hub Noordwest

Voor ondernemers die met digitale innovaties verder willen komen
In de Digital Hub Noordwest werken kennisinstellingen en organisaties samen om de digitale ontwikkeling van ondernemers te versnellen. Door nieuwe mogelijkheden te laten zien op gebied van AI, 3D printing en robotisering. Door kennis en vaardigheden te delen. Door het testen van state-of-the-art technologieën te faciliteren. Door ondersteuning te geven bij het vinden van financiering. En door toegang te bieden tot netwerken in binnen- en buitenland. Op die manier helpt de hub het mki om vandaag stappen te zetten, zodat jullie morgen kansen kunnen pakken.

European Digital Innovation Hub
Digital Hub Noordwest is een van de European Digital Innovation Hubs (EDIH) in Nederland. De hub is nauw verbonden met de andere regionale EDIH’s in Nederland en Europa. Ondernemers krijgen via hun regionale EDIH (kosteloos) toegang tot testfaciliteiten, kennisinstellingen, netwerkevents. experts uit het partnernetwerk en financierings- en internationaliseringsmogelijkheden.

Digital Hub Noordwest wordt gefinancierd door de Europese Unie, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, provincie Utrecht, provincie Noord-Holland en provincie Flevoland.

In Digital Hub Noordwest werkt FME samen met Aeres Hogeschool Dronten, Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, Vrije Universiteit Amsterdam, Hogeschool van Amsterdam, SURF, EIT Health, 3D Makers Zone, Metaalunie, Techport, Techvalley, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, ROM InWest, ROM Horizon, ROM Utrecht Region,
Enterprise Europe Network.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten