arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar
toekomst oog

Future Shock

Dienst

Razendsnel veranderende technologieën dwingen bedrijven om hun business model voortdurend te vernieuwen. Blijven doen wat je altijd doet, betekent ophouden te bestaan. Met een gestructureerde aanpak helpt FME je om uitdagingen 'van buiten' te vertalen naar een heldere richting voor jouw bedrijf. Hiermee kun je je bedrijfsprocessen en medewerkers gerichter aansturen en sneller inspelen op veranderingen.

Met onderstaande producten kunnen wij jou als FME-lidbedrijf helpen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Future Shock-sessie

Met een Future Shock-sessie laten we je zien waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Is dat op gebied van robotisering, artificial intelligence, 3D-printing, augmented reality of een andere Smart Industry technologie? Met een Future Shock-sessie:

  • Krijg je inzicht in trends op het gebied van Smart Industry.
  • Ondervind je hoe jouw bedrijf toekomstbestendig wordt én blijft met Smart Industry-technologieën.
  • Ontdek je welke nieuwe markten interessant zijn.
  • Leer je out of the box te denken.
Download de factsheet

New Business Development

In het New Business Development-traject van FME ga je onder professionele begeleiding met elkaar op zoek naar nieuwe business kansen. We trechteren van 'breed naar concreet'. De uitkomst? Slimme, nieuwe combinaties van deels bestaande markten, producten en diensten. Eventueel met samenwerkingspartners. Tot en met compleet nieuwe concepten en verdienmodellen die nog niet bestonden voor jouw bedrijf.

Download de factsheet

Vaartmakers

Echte vernieuwers zijn hun tijd vooruit en zetten de markt op z’n kop met hun innovaties. Wil jij zo’n vernieuwer zijn? Daag je zelf dan uit en kijk eens verder dan overmorgen. Hoe ziet de ultieme concurrent er over 10 à 15 jaar uit? Kunnen wij die concurrent zelf zijn? En wat moeten we hier allemaal voor doen? FME neemt je bedrijf mee op een radicale ontdekkingstocht!

Download de facsheet
FME Vaartmakers

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten