arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar
Spiegel bal

Benchmarking

Dienst

Andere bedrijven staan ook voor de uitdaging van Smart Industry. Hoe pakken zij dit aan en wat zijn hun ervaringen? Door dit met elkaar te delen, helpen we elkaar vooruit. FME brengt je graag in contact met bedrijven waarmee jij kunt sparren over jouw specifieke vraag.

Met onderstaande producten kunnen wij je helpen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Gluren bij de buren / benchmarkbezoek

Soms heb je de behoefte om jouw bedrijf te vergelijken met een ander bedrijf. Welke keuze hebben zij gemaakt? Hoe hebben zij iets georganiseerd? Op basis van jullie specifieke Smart Industry behoefte en bedrijfsprofiel gaan wij op zoek naar een ander lidbedrijf, waarmee je jouw bedrijf op dit geselecteerde thema kunt benchmarken. Wij bereiden deze matchmaking en het daadwerkelijke bezoek voor - organisatorisch én inhoudelijk - zodat jij het maximale uit dit bezoek kunt halen.

Innovation Tuesday

Heb jij een technologische uitdaging waarvan je niet weet hoe je die kunt oppakken? Wil je een innovatie lanceren of verder ontwikkelen, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Laten we dit dan met elkaar doen. FME nodigt je uit om jouw innovatieve ideeën los te maken en je hersens te laten kraken. Dit om tot oplossingen te komen voor uitdagingen die ons waarschijnlijk allemaal bezig houden. Als FME-lid ben je van harte welkom op deze exclusieve Innovation Tuesdays.

Lees verder en bekijk de eerdere Innovation Tuesdays

Smart Industry Carrousel

Innoveren, nieuwe technologieën, digitaliseren, kostenbesparingen en verandertrajecten met je medewerkers. Het zijn allemaal complexe vraagstukken waar je in deze dynamische tijd als ondernemer mee te maken krijgt. Vraag jij je ook wel eens af hoe andere ondernemers dat allemaal doen? Met behulp van het Smart Industry Carrousel verbinden we vijf bedrijven met elkaar die met vergelijkbare vraagstukken zitten. Voor deze bedrijven organiseren we vijfmaal per jaar een bijeenkomst, telkens op de locatie van één van de aangesloten bedrijven. Bij iedere bijeenkomst zal een bepaald thema centraal staan en krijgen de ondernemers de kans om onder begeleiding van een adviseur met elkaar te bespreken hoe ze dergelijke dilemma’s aanvliegen.

Download de facsheet

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten