arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar
Law

FME Advocaten

Dienst

Als ondernemer moet je verzekerd zijn van juridisch waterdichte overeenkomsten en duidelijkheid over de juridische risico's van bepaalde keuzes. Een vast aanspreekpunt met wie je snel kunt overleggen, is dan bij uitstek prettig. Dat geldt niet alleen voor samenwerkingsovereenkomsten met afnemers en toeleveranciers. Ook met je werknemers wil je je afspraken goed afgedicht hebben. Daarom is er FME Advocaten. Jouw eigen juridische afdeling van FME-lidbedrijven.

Wij kennen de technologische industrie, weten wat er speelt en kunnen jou voorzien van de juiste juridische documenten en informatie en helpen je bij het beoordelen van voorstellen van (potentiële) partners op verborgen risico's. Zodat jij veilig en vertrouwd kunt ondernemen.

Ook op arbeidsrechtelijk terrein kun je gebruik maken van onze specialistische expertise. Mocht je tegen een juridische vraag of probleem aanlopen, maak dan als FME-lid gebruik van advisering door onze gespecialiseerde advocaten of gebruik hen in procedures voor de rechter.

FME Advocaten is opsteller van de FME-leveringsvoorwaarden, maar ook van de internationale Orgalim-voorwaarden voor levering, onderhoud en reparatie en de internationale Orgalim-modellen voor agentuur, distributie, consortium en geheimhouding? Doe er je voordeel mee als FME-lid.

FME Advocaten is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

De FME-advocaten hebben zich op de volgende rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Ramona Doerga: hoofdrechtsgebieden Verbintenissenrecht en ICT-recht;
  • Nurten Bulut: hoofdrechtsgebied Arbeidsrecht en sub-rechtsgebieden Medezeggenschap en Collectief ontslag;
  • Anita van Nielen: hoofdrechtsgebied Arbeidsrecht; 
  • René Ries: hoofdrechtsgebieden Verbintenissenrecht en Privacyrecht;
  • Bert Verstraten: hoofdrechtsgebied Arbeidsrecht en sub-rechtsgebieden Medezeggenschap, Collectief ontslag en Pensioenen;
  • Lindsay Hopmans hoofdrechtsgebied Verbintenissenrecht en sub-rechtsgebied Agentuur en distributie.

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

De genoemde advocaten zijn advocaat in dienst van Vereniging FME. Dat betekent dat zij alleen optreden voor de leden van de Vereniging FME en voor de Vereniging FME zelf en de aan haar gelieerde branches.

Meer over Ondernemen

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten