arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Lever jouw bedrijfsprofiel aan voor de Dutch Hydrogen Guide 2024

12 februari 2024
Hydrogen Guide

De ontwikkelingen op het gebied van waterstof volgen zich in razend tempo op. Hierop is besloten om in de aankomende maanden met FME, Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland RVO, en de Topsector Energie te werken aan een update van de internationale waterstofgids.

Internationale waterstofgids 2024

In deze gids staat omschreven waarom Nederland een ideaal vestigingsklimaat is op het gebied van waterstof. Daarnaast geeft het inzicht in wat Nederland kan bieden qua kennis, technologie en innovaties om nationaal en internationaal een van de belangrijkste spelers te worden in de waterstofeconomie.

Ook hebben Nederlandse bedrijven de mogelijkheid zich te profileren op het gebied van waterstof. Door middel van deze waterstofgids worden deze bedrijven internationaal in de etalage gezet en geeft het daarbij een goed beeld van de Nederlandse waterstof expertise.

Tijdens de World Hydrogen Summit conferentie, die van 13 t/m 15 mei 2024 in Ahoy plaats vindt, wordt de nieuwste editie van de waterstofgids officieel gepresenteerd. Je kunt het formulier downloaden en ingevuld mailen naar hydrogen@fme.nl. Je hebt tot 22 maart de tijd om het formulier in te leveren.

Bekijk hier de Hydrogen Guide 2023

De gehele waterstofketen in één publicatie

Is jouw bedrijf actief in de waterstofketen? Maak dan gratis gebruik van dit aanbod met dit formulier. Jouw bedrijfsprofiel wordt zichtbaar in de Hydrogen Guide. Hierin worden vele hoogwaardige Nederlandse bedrijven uit de waterstofsector voorgesteld. Het beste dat Nederland te bieden heeft! Deze gids wordt nationaal en internationaal wijd verspreid.

In de Hydrogen Guide is aandacht voor:
Maakindustrie, Infrastructuur & opslag, Eindgebruikers, EPC, Projectontwikkelaars, system integrators, start-up / scale-up, branches, onderwijs- en kennisinstellingen, financiële instellingen, ROM’s, ZZP/Consultancy & engineering.

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten