arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Waterstoftankstations voor fleet owners en het publiek

1 april 2019
Resato

Bij Resato willen we vorm geven aan de toekomst. Als experts in hogedruktoepassingen zetten we onze kennis in om duurzame, veilige en efficiënte oplossingen te creëren voor het testen met waterstof, het tanken met waterstof en meer. Resato ondersteunt de ontwikkeling van een waterstofeconomie met waterstoftankstations voor fleet owners en publieke waterstoftankstations. Wij willen eindgebruikers stimuleren om te investeren in een duurzame FCEV.

Met meer dan 25 jaar ervaring in hogedruktechnologie begrijpen we bij Resato de uitdagingen van het op druk zetten van waterstof. Wij ontwikkelen en produceren compressoren en test- en tanksystemen met een scherp oog voor milieu- en persoonlijke veiligheid. Wij werken hard om oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen of deze overtreffen. 

Vullen

Vultijd, schaalbaarheid en rendement van investeringen zijn belangrijke criteria voor de selectie van een waterstoftankstation. We willen helpen de waterstofeconomie te lanceren met onze schaalbare waterstoftankstations. Laten we de waterstofeconomie samen ontwikkelen!

Druktesten

Veiligheid, testtijd en de kosten van defecten zijn belangrijke aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een testsysteem.  We weten dat het nauwkeurig en veilig testen van uw waterstofgeschikte producten essentieel is voor het op de markt brengen van uw producten. Met onze kennis van geometrie, materialen, volumes en druk helpen wij u bij het maken van de beste beslissing voor uw testtoepassing.

Compressie

Drukbereik, flowcapaciteit en veiligheid zijn cruciale succesfactoren voor de ontwikkeling van waterstofsystemen. Onze hydraulisch aangedreven drukversterker is geoptimaliseerd voor waterstofcompressie door de drukkamer te scheiden van de hydraulische aandrijving. We ontwikkelen onze producten met een focus op veiligheid en operationele efficiëntie. 

Resato

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten