arrow btn arrow right arrow left chevron chevron mouse pulser checkmark date calendar calendar

Gezondheid en Zorg

Dräger Intensive Care

Onze gezondheidszorg in Nederland behoort tot de beste ter wereld. En dat willen we graag zo houden. De zorg staat voor grote uitdagingen, en slimme technologie biedt oplossingen waarmee we die succesvol aan kunnen pakken. Hoe zorgen we ervoor dat we die kans ten volle benutten?

Het FME-programma Gezondheid en Zorg verbindt technologiebedrijven met de zorgketen, met als doel de zorg te verbeteren. We willen innovatie bevorderen en inzetten om de zorg te vernieuwen. Daarvoor verbinden we partijen uit de hele keten, waaronder 350 FME-lidbedrijven die oplossingen op gebied van gezondheid en zorg leveren.

Deze bedrijven variëren van start-ups en gerenommeerde midden- en kleine industrie tot grote internationale ondernemingen. Samen bieden ze een breed scala aan oplossingen voor tal van zorgsituaties, van thuiszorg met sensoren en domotica tot precisietechnologie in de operatiekamer. Steeds meer leden leveren niet alleen een product maar bieden compleet nieuwe zorgconcepten, zoals diensten en dataoplossingen.

FME is lid van:

Om FME-leden die actief zijn op gebied van zorg optimaal te helpen, is FME lid van onderstaande organisaties

Updates

Eerdere updates

Inloggen in MijnFME

Exclusief voor leden
Sluiten