Werken bij FME

FME (gevestigd in Zoetermeer) is dé ondernemersorganisatie voor de technologische industrie, met ruim 2.200 aangesloten bedrijven en partnerships met 30 brancheorganisaties en platforms. Met 160 professionals ondersteunen we onze lidbedrijven bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Van HR-zaken tot subsidievraagstukken en van innovatietrajecten tot organisatieontwikkeling. Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons team? Hieronder vind je onze vacatures.

Als grootste netwerkorganisatie binnen de technologische industrie biedt FME een krachtige thuisbasis voor afwisselend en uitdagend werk. De diversiteit onder onze medewerkers is groot. Van advocaten, organisatie-adviseurs en projectmanagers tot communicatiespecialisten, branchemanagers en projectondersteuners: we hebben het allemaal in huis. Als team zetten we ons in voor de gemeenschappelijke doelen van FME en zijn we verbindend, ondernemend en innovatief.

Onze vacatures

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in een vacature bij FME dan kun je het volgende van ons verwachten.

  1. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 1 week krijg je van ons reactie.
  2. Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken.
  3. Tijdens het eerste gesprek maken we uitgebreider kennis met elkaar. We vertellen jou alles over FME, de functie, de afdeling en wie wij zijn. Uiteraard willen we ook graag weten wie jij bent, wat je hebt gedaan, wat je competenties zijn en wat jou aantrekt in de functie.
  4. Wanneer we beiden enthousiast zijn, volgt er een tweede ronde. Tijdens deze ronde gaan we dieper in op de inhoud van de functie en wat we van elkaar kunnen verwachten.
  5. Zijn we nog steeds allemaal enthousiast? Dan volgt er een derde (laatste) ronde met een van de directieleden.

Tussentijds vragen? Neem gerust contact met ons op. Joyce Keizer, Corporate Recruiter, is hiervoor je eerste aanspreekpunt. Onderaan deze pagina zie je hoe je contact met haar kunt opnemen.

Stage

Wil jij ervaring opdoen en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage? Bij FME hebben we op onze afdelingen Belangenbehartiging, Marketing & Communicatie, Market & Data Analytics en Finance ruimte voor hbo-/wo-stagiaires. Daarnaast is het mogelijk om op onze afdeling Support een leer-werktraject te volgen.

Privacyverklaring sollicitanten

Bekijk hier de privacyverklaring voor sollicitanten.